Dacia Sandero Stepway míří do evropy

27.05.2009 16:15

Automobilka dacia přichází s další novinkou která není pravé SUV, ale představuje jen novou variantu pětidveřového hatchbacku Sandero se světlou výškou zvětšenou o 20 mm. Na karoserii jsou nové nárazníky, lemy blatníků.y. Nové jsou zatmavené kryty hlavních světlometů a 16palcová litá kola. Standardem má být jeden ze tří metalických laků, z nichž dva jsou šedé a jeden červený.V interiéru je černé čalounění s bílým prošíváním. Středová konzola má šedou barvu. Výbava modelu Sandero Stepway je založena na druhé fázi výbavy standardního hatchbacku s označením Ambiance. V základním provedení tak bude  například centrální zamykání, posilovač řízení, čelní airbagem řidiče i spolujezdce nebo elektronickým imobilizérem. Nabídka příplatkové výbavy bude obsahovat například mlhová světla, opěradlo zadního sedadla sklopné v poměru 60/40 nebo autorádio.

Nabídka pohonných jednotek má zahrnovat pouze benzinový motor 1.6 MPI (64 kW) a turbodiesel 1.5 dCi (50 kW). zpráva uvádí, že s těmito motory má mít Sandero Stepway kombinovanou spotřebu paliva 7,6 l benzinu na 100 km, resp. 5,3 l nafty na 100 km. Další jízdní výkony nové verze Sandera výrobce prozatím neuvádí.Stejně jako standardní Sandero i provedení Stepway má poháněna pouze kola přední nápravy, což znamená, že velikost prostoru pro cestující i zavazadla se nezměnila. Prodej má být zahájen v září, ale objednávky mají prodejci přijímat již od července.No uvidíme co přinese první test který ukáže jaké je sandero skvělé auto.Dacia sandero stepway jezdí už v zemích ameriky a to v Brazílii a argentině pod značkou renault.

Zavazadelní pojme 320l

 Dacia sandero stepway připomíná SUV.

https://motor-show.com.ar/wp-content/uploads/1-renault-sandero-stepway-en-venta-brasil-fotos-precios.jpg

takhle jezdí v brazílii nebo argentině

 

 

 

 

 

 

sandero stepway

Datum: 04.12.2009

Vložil: dacias

Titulek: jojo

Dacii sandero steway jsem viděl v dealerovi renault je to pěkné auto a vyhlíží opravdu sportovně

Datum: 22.09.2009

Vložil: Šmoula Mrzout

Titulek: Hmmm

Viděl jsem to u prodejce, ale moc mne to neoslovilo. Je to Sandero na 16´´ gumách a o malinko zvedlý. Jinak Jen Sandero 1,6 a to ještě v prostřední výbavě. Snad to s tím novým SUV Kanjara myslí vážně a tohle je jen testovací balonek. Prodejce tam měl cenovku 250.000,- Kč. Víc se mi líbila koncepce Loganu Steppe, tu měli dotáhnout do konce.
P.S. Nové Dacie jsou samy o sobě dost vysoké se světlou výškou, která nemá obdoby, takže u Stepwaye to moc nepoznáte, je-li to on nebo Sandero.

Datum: 20.09.2009

Vložil: fana

Titulek: faajna

Moc pěkná dacia pry bude stát ai 239 000 Kč což je dobrá cena já se spiš těším až bude na trhu dacia kanjara 4x4 jinak je stepway pěkné auto s dobrou cenou a dobrými jizdními vlastnostmi ja osobně říkam že to bude super auto které se určitě chytne

Datum: 18.06.2009

Vložil: re super

Titulek: re super

sandero stepway je velice pekné auto jak vzhledově tak i cenou už se těším až bude první test

Datum: 27.05.2009

Vložil: ruda

Titulek: super

myslím si že dacia sandero stepway se uchytí a bude mít úspěch jak sandero nebo logan.ale uvidíme co přinesou první testy a jak stepway obstojí,ale jedno mě mrzí že není pohon 4x4.

Datum: 28.05.2009

Vložil: mirostar

Titulek: Re: super

Mne sa páči a takúto som mal predstavu keď som si začal trochu upravovať Sandero.No myslím si , že veľmi sa predávať nebude, už je veľa podobných a dobrých či lepších.

Přidat nový příspěvek