Andros Trophy

27.09.2010 18:56

 

 

 

Závodní speciál Dacia DUSTER s pilotem Alainem Prostem na Andros Trophy
 

 

Dacia, značka skupiny Renault, zahajuje svůj výpad ve slavném seriálu závodů na sněhu Andros Trophy. Značka, známá svými vozy s nepřekonatelným poměrem cena/produkt, důvěřuje svým schopnostem a angažuje se překvapivě v soutěži, kde bychom ji ani nečekali: v závodech na sněhových okruzích.
 
Za volant závodního vozu Dacia Duster usedne Alain Prost. Dacii si vybral pro její jednoduchost, efektivitu a odolnost: „Jsem rád, že mohu závodit právě s vozem Dacia Duster.  Je to úplně nový model a těší mě, že mohu v rámci Andros Trophy netradičním způsobem podpořit  jeho vstup na trh. Co se týká závodu, plně důvěřuji kapacitám a spolehlivosti tohoto speciálu připraveného divizí Renault Sport Technologies. Předpovídají skvělou sezónu!“ dodává Alain Prost.
 
Dacia při této příležitosti představuje jméno a vzhled nového vozu Duster, který se stává již šestým modelem značky.  Tento odolný a spolehlivý vůz s pohonem 4x4 je určen na mezinárodní trhy pro zákazníky, kteří potřebují pro každodenní používání cenově dostupný vůz do terénu.

Seriál závodů na sněhu Andros Trophy je atypickou automobilovou soutěží, neboť omezuje komplexní a nákladná technologická řešení a naopak vyzdvihuje efektivitu vozidel a schopnosti pilotů.  I značka Dacia ráda přináší netradiční pojetí automobilové spotřeby: to nejdůležitější za korektní cenu.